• Recent Posts

 • Recent Comments

 • Archives

 • Post Terkini

 • Subscribe to Bayigenius.com

  * indicates required
  Close
 • Pengedar Shaklee Kemaman

  Pengedar Shaklee Kemaman

  Pengedar Shaklee Kemaman

  Adakah anda seorang pengguna SHAKLEE? dan anda tinggal di kawasan kemaman. Anda bertuah kerana anda boleh mendapatkan produk shaklee terus daripada kami, pengedar shaklee kemaman, dengan CEPAT & MUDAH. Hanya perlu hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut. Jom hubungi kami untuk mendapatkan keistimewaan menjadi pelanggan kami

  Bayi Genius adalah Pengedar Shaklee Kemaman yang menawarkan perkhidmatan menjual supplement Shaklee untuk kesihatan dari peringkat awal kehidupan iaitu dari peringkat kehamilan, kemudian penyusuan dan seterusnya menyokong nutrisi penting sepanjang tumbesaran anak anda. Nutrisi yang sihat dan lengkap adalah nadi yang penting untuk menyemai benih bayi yang genius!

  kami juga ada menyediakan perkhidmatan konsultansi bagi pelanggan pelanggan kami SAHAJA. Jadi jika anda ada masalah berkaitan kesihatan dan ingin mendapatkan pandangan dan tips tips kesihatan yang terkini juga boleh berhubung dengan kami.

  Kami beroperasi di kawasan Gong limau. jadi bagi sesiapa yang ingin mendapatkan perkhidmatan COD di kawasan ini boleh lah hubungi kami segera. Selain itu juga, kami juga berperanan sebagai pengedar shaklee kemaman di kawasan kawasan sekitar seperti cherating, Geliga, Kijal, dan Kertih. Mereka yang duduk berhampiran kawasan kawasa ini juga boleh menghubungi kami untuk mendapatkan perkhidmatan terus ke rumah.

  Jika anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee di kawasan kemaman ini dan sekitarnya, boleh isikan borang ini atau Pm saja pegawai bayigenius kami Puan Huda untuk bercakap secara terus. Ia lebih mudah dan berkesan

  PENGUMUMAN

  - Kami telah berpindah ke Kuala Terengganu, namun anda masih boleh mendapatkan produk Shaklee dengan kami dan kami akan proses ke rakan bisnes kami di Kemaman untuk penghantaran.

  Call/SMS/whatsapp: 018-9028 957

  Email : admin@bayigenius.com

  Add FB saya : Huda Halid untuk live chat -konsultasi nutrisi* terbaik untuk anda!

  KLIK LIKE Page BayiGenius untuk dapatkan tips dan info terkini khas untuk anda!

   

  No Comments

  Leave a comment